Detta tycker mina klienter om Biopatihälsan

 

Kvinna 52 år

 ”Att gå på Scio hos Eliisa är som balsam för själ, hjärta och kropp. Jag får behandling av ömma punkter och obalanser i kroppen. Jag får väl underbyggda råd om hur jag själv kan förbättra min hälsa, och sist men inte minst får jag ta del av Eliisas smittsamt sprudlande energi och livsglädje! Att gå på Scio hos Eliisa är något alla borde unna sig! Det är en sann hälsoinvestering värd varenda krona! ❤️❤️❤️

Kvinna 40 år

Mitt spontana blir: Wow, känns som jag kommit till himmelriket varje gång jag är hos dig. Rekommenderar det till alla mina nära och kära med värme. Mina känsloknutar blir upplösta och min hjärna uppsnurrad ur min nedåtgående tankespiral. Jag känner en trygghet i att jag har dig att vända mig till när jag faller i det svarta hålet.

Kvinna 30 år

Efter flera år, många läkarbesök och många ”diagnoser” hade läkare fortfarande inte kunnat hjälpa mig med min magvärk som till och från gjorde mig såpass påverkad att jag inte kunde göra annat än att kura ihop i sängen och vagga mig själv fram och tillbaka medan jag väntade på att det värsta skulle gå över. Läkare gav mig diverse olika mediciner mot magkatarr, mediciner för att tarmarna skulle slappna av, de gjorde pricktester, blodprover, ultraljud ja listan kan göras lång. En av läkarna sa tillslut ”säg som det är, du vill bara hitta en ursäkt för att vara hemma” –  jag hade aldrig känt mig så misstrodd och gav mer eller mindre upp tanken på ett liv utan magvärk.  

Jag hade vid det laget blivit van med att någon hittade vad det kunde vara, sa att nu skulle det bli bra och gav mig ännu ett recept på en ny pillerburk. Jag kan väl säga att mina förväntningar inte var så höga när jag råkade stöta på Eliisa och hennes Scio apparat.

Det maskinen visade var bland annat att jag inte tål mjölkprotein. Jag tänkte ja ja, året innan testade jag laktosfritt i 6 månader på läkares inrådan och det gjorde ju ingen skillnad men jag kan väl testa. 

Eliisa vände mitt liv på två veckor.  Tackvare henne och hennes maskin behöver jag inte längre gå med smärtan, jag slutade helt med alla mjölkprodukter och på väldigt kort tid började allt att klarna. Jag kommer ihåg att jag tänkte ”jaha, är det så här det känns att inte ha ont i magen”. 

Det var 2011 sen dess har jag i perioder tagit hjälp av Eliisa och SCIOn när min kropp, av olika anledningar varit i obalans. 

Vad Eliisa och SCIOn har gjort för mig under åren är imponerande, det enda jag önskar är att jag hade upptäckt denna maskin tidigare.

Kvinna 48 år

Jag går på scio för det hjälper mig att må bra. Bara att komma in till hennes studio gör att man går ner i varv.
Ellisa och Scion är ett fantastisk team. Hon är en fantastisk människa och terapeut som lyssnar och ser mig och mina problem. Coachar och guidar på ett professionellt sätt. Säger inte alltid det man vill höra utan sanningar om en själv som inte är så smickrande.
Scion har hittat svaren på vad som varit fel och hjälp/botat mig som inte den traditonella läkekonsten har.