Bakgrund

Min passion i livet har alltid varit att hjälpa och lära ut till människor. Vägen dit startade i tonåren då jag utbildade mig till undersköterska. Arbetade inom habilitering, äldreomsorg, vårdcentral och sjukgymnastik. Nyfikenheten tog mig till GIH, utbildning till massör, kostutbildning, zonterapeut, reikimaster och egen praktik.  Livet tog en ny vändning och jag blev chef i Örebro kommun på Hagabadet. Lusten att lära mera kom tillbaka  och jag läste transpersonell psykoterapi steg 1. Den utbildningen lockade fram entreprenören i mig och jag köpte det företag jag i dag har drivit framgångsrikt i 6 år.

Jag är en god lyssnare som ser dig och dina behov. Mötet med mig kan ibland upplevas jobbigt då jag ger dig sanningar du kanske inte valt att se i dig själv eller ditt liv. Men min erfarenhet är att när vi är i behov av hjälp eller förändring då behöver vi en person som mig som har modet att se och säga det som behövs för att livet ska växa och ta ny fart.

Privat lever jag med min man på landet. Har tre vuxna söner och barnbarn. En katt och älskar skogen, naturen och blommorna. Tränar styrketräning och yoga för att hålla mig stark och livskraftig.